woensdag 4 augustus 2021
19.9 C
Delfzijl

Afscheidsreceptie uitbaters hotel Wapen van Leiden in Appingedam gaat niet door

spot_img

Appingedam – Het aangekondigde afscheid van de uitbaters van hotel Wapen van Leiden en de Kameleon op vrijdag 31 juli gaat niet door. Maar door trage afhandeling van aardbevingsschade door de NAM wordt dit verschoven naar een later tijdstip. Er lag een toezegging dat de afhandeling van de schade voor 1 augustus 2015 gereed zou zijn. Deze datum blijkt helaas niet haalbaar, daarom is men genoodzaakt het afscheid uit te stellen.

Het Wapen van Leiden en de Kamelon wisselen na 41 jaar van uitbaters Eltje Bos en zijn partner Diske Moen – van Issenhoven zouden vrijdag met een receptie afscheid nemen van trouwe gasten, collega’s en vrienden tevens was dit een mooie gelegenheid om kennis te maken met de nieuwe uitbaters de families Yang en Hu.

De nieuwe eigenaren van Hotel Wapen van Leiden willen dit prominente pand aan de Wijkstraat herontwikkelen. De eigenaar investeert fors in de verbouw en uitbreiding van het pand aan de pleinkant, om er een wereldrestaurant en hotel te vestigen. Lees hier meer over de plannen

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,266VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
KlussenKlussen
AutoAuto
WonenWonen
TuinTuin
Mode 2021Mode 2021
Design en lifestyleDesign en lifestyle
DierDier

Populaire berichten