fbpx
24.3 C
Delfzijl
zondag 09 augustus 2020
De weersverwachting van het KNMI voor vandaag en morgen
Opgesteld op zondag 09 augustus 2020 om 11.46 uur.

Zeer warm zomerweer, in het zuid(oost)en kans op een (onweers)bui.

In het noordoosten komen nog wolkenvelden voor, maar deze trekken oostwaarts weg. Verder is er veel ruimte voor de zon. Met name in Limburg komen aanvankelijk buien voor, mogelijk met onweer. Later vanmiddag en vanavond is er vooral in het zuid(oost)en kans op een enkele (onweers)bui met mogelijk (zware) windstoten. Het wordt op veel plaatsen opnieuw een tropische dag met maximumtemperaturen van 26°C op de Wadden tot lokaal 37°C in het zuidoosten. Er staat een matige, op de Wadden vrij krachtige noordoostelijke wind.

Vannacht is er weinig bewolking, alleen in het zuiden zijn er enkele wolkenvelden en kan er mogelijk nog een bui voorkomen. De minimumtemperaturen lopen uiteen van 18°C in het noordoosten en oosten tot 22°C in het zuidwesten. De wind is oost tot noordoost en is zwak tot matig.

Morgen overdag komen er velden hoge bewolking voor, maar er zijn ook flinke perioden met zon. Het blijft op de meeste plaatsen droog maar een lokale (onweers)bui in het oosten van het land is mogelijk. Bij een bui kunnen windstoten voorkomen. Het wordt op veel plaatsen weer tropisch warm met maxima van 28°C op de Wadden tot lokaal 35°C in het zuiden en zuidoosten. Er staat een matige oostenwind. (Bron: KNMI)


Actuele weergegevens uit Delfzijl

Tijd
Tijd:

12:55 uur

Temperatuur
Temperatuur:

27.7 °C

Luchtvochtigheid
Luchtvochtigheid:

61 %

Windsnelheid
Windsnelheid:

12 km/u

Luchtdruk
Luchtdruk:

1019 hPa

Windrichting
Windrichting:

NO