1 C
Delfzijl
6 maart 2021 05:40
De weersverwachting van het KNMI voor vandaag en morgen
Opgesteld op zaterdag 06 maart 2021 om 02.11 uur.

Helder, in het noorden ook wolkenvelden.

Vannacht is het vrij helder, alleen in het noorden komen wolkenvelden voor. Het blijft vrijwel overal droog. De minima liggen in het waddengebied rond het vriespunt, landinwaarts kan het lokaal matig vriezen. De wind is zwak en komt uit uiteenlopende richtingen.

Overdag zijn er in de noordelijke helft wolkenvelden, waar in het noordoosten soms lichte regen uit valt. In de zuidelijke helft is het zonnig en droog. De maximumtemperatuur komt uit op 6 of 7°C. De wind is zwak, aan zee matig en komt in het noorden uit het noordwesten, in het zuiden uit het noordoosten.

In de nacht naar zondag drijft er van het noorden uit geleidelijk meer bewolking het land in. In het zuiden is het aanvankelijk helder en kan mist ontstaan. De minimumtemperatuur varieert van rond het vriespunt in het noorden tot lokaal nog -6°C in het zuiden van het land. De wind is in het noordelijk kustgebied west tot noordwest en matig, in het zuiden noordoostelijk, elders is de wind zwak en veranderlijk.

Zondag overdag zijn er vrij veel wolkenvelden en in het noorden kan er in de middag soms lichte regen vallen. In het midden en zuiden breekt in de loop van de dag de zon steeds meer door, in het zuidoosten wordt het zelfs zonnig. De maximumtemperatuur ligt rond 6°C. De wind is aanvankelijk zwak en veranderlijk, in de loop van de dag wordt de wind overal noordwestelijk en zwak tot matig. (Bron: KNMI)


Actuele weergegevens uit Delfzijl

Tijd
Tijd:

05:40 uur

Temperatuur
Temperatuur:

1.9 °C

Luchtvochtigheid
Luchtvochtigheid:

93 %

Windsnelheid
Windsnelheid:

3 km/u

Luchtdruk
Luchtdruk:

1033 hPa

Windrichting
Windrichting:

W