fbpx
11.3 C
Delfzijl
zondag 07 juni 2020
De weersverwachting van het KNMI voor vandaag en morgen
Opgesteld op zondag 07 juni 2020 om 08.52 uur.

Enkele buien, mogelijk met onweer. Maandag wolkenvelden

Het is half tot zwaar bewolkt en er komen vooral in het noorden en midden buien voor. Hierbij is een kleine kans op onweer. Vanmiddag neemt de buiigheid van het westen uit af en breekt de zon wat vaker door. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 15°C in het Waddengebied tot 19°C in het zuidoosten. De westenwind is matig, in het kustgebied (vrij) krachtig. In de avond neemt de wind met name in het noordelijk kustgebied af.

Vanavond drijft er van het westen uit meer bewolking binnen waaruit af en toe lichte regen kan vallen. De minimumtemperatuur ligt rond 9°C. De wind wordt zwak en komt uit uiteenlopende richtingen.

Maandag overdag zijn er wolkenvelden aanwezig waaruit lokaal lichte regen valt. In de middag is er ook wat zon en kan er met name in het oosten nog een bui ontstaan. De temperatuur varieert van 14°C in het Waddengebied tot 18°C in het oosten en zuidoosten. De wind is aanvankelijk nog zwak en veranderlijk en wordt in de loop van de dag overal noordelijk en matig van kracht. (Bron: KNMI)


Actuele weergegevens uit Delfzijl

Tijd
Tijd:

10:35 uur

Temperatuur
Temperatuur:

12. °C

Luchtvochtigheid
Luchtvochtigheid:

82 %

Windsnelheid
Windsnelheid:

5.81 km/u

Luchtdruk
Luchtdruk:

1000 hPa

Windrichting
Windrichting graden:

189

Advertenties
Advertenties