fbpx
12.2 C
Delfzijl
maandag 14 oktober 2019
De weersverwachting van het KNMI voor vandaag en morgen
Opgesteld op maandag 14 oktober 2019 om 07.06 uur.

Geleidelijk af en toe regen.

In het zuidoosten zijn er enkele opklaringen aanwezig waarin lokaal een mistbank voorkomt. Verder is er vandaag vrij veel bewolking en gaat het af en toe regenen. In de middag wordt de regen soms buiig van karakter, mogelijk lokaal met onweer, en trekt naar het noorden weg. Van het zuiden uit breekt de zon dan soms door. De maximumtemperaturen lopen uiteen van 16°C in het noorden tot circa 20°C in Limburg. De wind draait naar het oosten en is zwak tot matig, aan de westkust wordt de wind soms (vrij) krachtig.

Komende nacht is het deels bewolkt, in het westelijk kustgebied kan een enkele bui voorkomen. De minimumtemperatuur ligt rond 14°C. De wind draait naar het zuidoosten en is zwak tot matig.

Dinsdag raakt het van het zuidwesten uit bewolkt en regent het af en toe. In de loop van de middag en in de avond wordt het op steeds meer plaatsen droog en komen er enkele opklaringen voor. De temperatuur loopt op naar ongeveer 17°C. De wind draait naar het zuidwesten, is matig en neemt aan zee toe naar (vrij) krachtig. (Bron:KNMI)


Actuele weergegevens uit Delfzijl

Tijd
Tijd:

08:20 uur

Temperatuur
Temperatuur:

12.1 °C

Luchtvochtigheid
Luchtvochtigheid:

87 %

Windsnelheid
Windsnelheid:

4.1 km/u

Luchtdruk
Luchtdruk:

1012 hPa

Windrichting
Windrichting graden:

230

Advertenties
Advertenties
Advertenties