fbpx
5.6 C
Delfzijl
dinsdag 18 februari 2020
De weersverwachting van het KNMI voor vandaag en morgen
Opgesteld op dinsdag 18 februari 2020 om 06.50 uur.

Enkele buien, vanochtend meest droog.

Vanochtend is het wisselend bewolkt en blijft het op de meeste plaatsen droog. Vanmiddag ontstaan er met name in de oostelijke helft enkele buien en in de avond gebeurt dit ook elders. Aan het einde van de avond bereikt een volgend gebied met regen en buien het westen. Hierbij is er lokaal kans op onweer en (zware) windstoten van 60-75 km/u, langs de kust mogelijk tot 90 km/uur. De middagtemperaturen liggen tussen 7°C en 10°C. De wind is zuidwestelijk en matig tot vrij krachtig, aan zee en IJsselmeer krachtig tot hard, 6-7 Bft, later in de avond mogelijk tijdelijk stormachtig, 8 Bft.

Komende nacht trekken de buien oostwaarts, de kans op onweer en windstoten neemt daarbij af. In de loop van de nacht wordt het van het westen uit vrijwel droog en klaart het op. De temperatuur daalt naar ongeveer 4°C. De wind draait naar west tot noordwest en neemt iets af naar krachtig langs de kust en matig boven land.

Morgen overdag is het wisselend bewolkt met vooral in de oostelijke helft enkele buien, daarbij is kans op hagel. In de middag wordt het overal droog, maar neemt de bewolking van het westen uit toe. In de avond trekt van het zuidwesten uit een gebied met af en toe lichte regen noordoostwaarts. De westelijke wind is matig boven land en (vrij) krachtig langs de kust. De temperatuur komt uit rond 8°C. (Bron: KNMI)


Actuele weergegevens uit Delfzijl

Tijd
Tijd:

09:25 uur

Temperatuur
Temperatuur:

5.8 °C

Luchtvochtigheid
Luchtvochtigheid:

75 %

Windsnelheid
Windsnelheid:

8.2 km/u

Luchtdruk
Luchtdruk:

1015 hPa

Windrichting
Windrichting graden:

240

Advertenties
Advertenties