vrijdag 24 september 2021
19.9 C
Delfzijl
De weersverwachting van het KNMI voor vandaag en morgen
Opgesteld op vrijdag 24 september 2021 om 00.38 uur.

Wisselend bewolkt.

Vannacht zijn er wolkenvelden en in het midden en noorden valt eerst nog hier en daar motregen. De west tot zuidwestelijke wind is zwak tot matig, in het oostelijk Waddengebied eerst nog vrij krachtig. De temperatuur daalt naar omstreeks 13°C.

Overdag zijn er eerst nog wolkenvelden maar in de loop van de dag komt van het westen uit de zon meer en meer tevoorschijn. De maximumtemperatuur loopt uiteen van ca. 18°C in het noorden tot lokaal 22°C in het zuidoosten. Er staat een matige, aan zee (vrij) krachtige zuidwestelijke wind.

In de nacht naar zaterdag is het in de noordelijke helft bewolkt. In het noordelijk kustgebied kan wat (mot)regen vallen. In het zuiden is er weinig bewolking, plaatselijk ontstaat daar een mistbank. De minima liggen tussen 16 °C in het noordelijk kustgebied en 8 °C plaatselijk in het zuiden. De wind is zuidwest en wordt zwak tot matig.

Zaterdag overdag is het in het noorden bewolkt, in het noordelijk kustgebied valt soms wat lichte (mot)regen. In het zuiden is het zonnig. De middagtemperatuur loopt uiteen van 19 °C in het noordelijk kustgebied tot 24 °C plaatselijk in het zuiden. De wind is zwak en draait van zuid tot zuidwest naar zuid tot zuidoost.

(Bron: KNMI)


Actuele weergegevens uit Delfzijl

Tijd
Tijd:

01:35 uur

Temperatuur
Temperatuur:

12.7 °C

Luchtvochtigheid
Luchtvochtigheid:

84 %

Windsnelheid
Windsnelheid:

19 km/u

Luchtdruk
Luchtdruk:

1015 hPa

Windrichting
Windrichting:

W