fbpx
1.2 C
Delfzijl
maandag 30 maart 2020
De weersverwachting van het KNMI voor vandaag en morgen
Opgesteld op maandag 30 maart 2020 om 07.15 uur.

Van het noorden uit eerst wat regen. Dinsdag droog en veel zon

Er zijn brede opklaringen, maar een zone met bewolking en wat regen trekt van noord naar zuid over het land. Landinwaarts kan er in de ochtend vooral in het noorden en oosten kortdurend (natte) sneeuw vallen. Daarachter wordt het wisselend bewolkt met enkele buien, waarbij korrelhagel mogelijk is. Vanochtend vroeg liggen de temperaturen tussen -1°C en lokaal -6°C in het oosten, aan zee enkele graden boven nul. De maximumtemperaturen liggen rond 8°C. De wind wordt zwak tot matig en westelijk, in Zeeland noordoostelijk. Van het noorden uit draait de wind later naar noord tot noordwest en neemt toe naar matig, aan de kust en boven het IJsselmeer naar vrij krachtig. In de avond neemt de wind af en draait dan naar noordoost.

Vanavond wordt het van het noordoosten uit droog en klaart het breed op. In de nacht naar dinsdag zijn er brede opklaringen. De temperatuur daalt naar waarden tussen +1°C aan de kust en -4°C lokaal landinwaarts. De wind is zwak tot matig uit een noordoostelijke richting.

Dinsdag overdag is er veel zon en het blijft droog. De middagtemperatuur loopt op naar zo’n 8°C. De wind is zwak en komt uit een noordoostelijke richting. (Bron: KNMI)


Actuele weergegevens uit Delfzijl

Tijd
Tijd:

08:40 uur

Temperatuur
Temperatuur:

2.3 °C

Luchtvochtigheid
Luchtvochtigheid:

80 %

Windsnelheid
Windsnelheid:

3.6 km/u

Luchtdruk
Luchtdruk:

1030 hPa

Windrichting
Windrichting graden:

250

Advertenties
Advertenties