fbpx
1.7 C
Delfzijl
zondag 17 november 2019
De weersverwachting van het KNMI voor vandaag en morgen
Opgesteld op zondag 17 november 2019 om 09.17 uur.

Vrij zonnig, later toenemende bewolking en regen. Maandag (veel) regen

Het is vanochtend vrijwel onbewolkt en in het zuiden komen eerst enkele mistbanken voor. Deze lossen in de loop van de ochtend op. Verder is het vandaag vrij zonnig, maar in de middag komt van het oosten uit bewolking binnen drijven die geleidelijk dikker wordt. In de loop van de avond gaat het regenen, in de heuvels van Zuid-Limburg zou de regen vergezeld kunnen gaan van wat natte sneeuw. De zuidoostelijke wind draait in de loop van de dag naar het noorden en is zwak tot matig. De middagtemperatuur ligt rond 7°C.

Komende nacht is het bewolkt en zijn er perioden met regen. In de heuvels van Zuid-Limburg valt mogelijk ook natte sneeuw. De minimumtemperatuur varieert tussen 6°C in de noordwestelijke helft en ca. 2°C in het zuidoosten. De noordelijke wind is matig, langs de kust krachtig. In de loop van de nacht neemt de wind langs de kust toe naar hard, 7 Bft.

Maandag overdag is het eveneens bewolkt en regent het langdurig. Het is nog onzeker waar de meeste regen valt, maar op meerdere plaatsen is meer dan 20 mm mogelijk. De middagtemperatuur ligt tussen 5°C in het zuidoosten en 8°C in het noordwesten. De wind is in de westelijke helft van het land noordelijk en zwak tot matig, langs de kust (vrij) krachtig. In de oostelijke helft is de wind zwak en veranderlijk. (Bron: KNMI)


Actuele weergegevens uit Delfzijl

Tijd
Tijd:

11:10 uur

Temperatuur
Temperatuur:

2.67 °C

Luchtvochtigheid
Luchtvochtigheid:

93 %

Windsnelheid
Windsnelheid:

0.5 km/u

Luchtdruk
Luchtdruk:

1013 hPa

Windrichting
Windrichting graden:

110

Advertenties
Advertenties
Advertenties