vrijdag 17 september 2021
19.9 C
Delfzijl

ABN Amro heeft een meerderheidsbelang genomen in Bollegraaf Recycling

spot_img

Appingedam – ABN Amro heeft een meerderheidsbelang genomen in Bollegraaf Recycling Solutions Groep in Appingedam. Mede met het oog op het naderen van de pensioengerechtigde leeftijd van Directeur-eigenaar Heiman S. Bollegraaf, is de overname woensdag 18 november 2015 afgerond. De nieuwe aandeelhouders zijn voornemens de positie van de Bollegraaf Recycling Solution Groep te versterken en verdere groei mogelijk te maken.

Als gevolg van de transactie heeft Bollegraaf zijn functie als algemeen directeur van de Groep neergelegd. Hij wordt opgevolgd door Edmund Tenfelde. De heer Tenfelde was vanuit Boer & Croon Executive Management de afgelopen maanden reeds werkzaam als interim-directeur van de Groep nadat Bollegraaf plaats had gemaakt. Bollegraaf blijft aan de onderneming verbonden als Business Development Director en gaat zich richten op het uitbouwen van het internationale klantennetwerk van familiebedrijven en productontwikkeling.

Bollegraaf Recycling Solutions Groep is wereldwijd actief en heeft vestigingen en vertegenwoordigingen in de meeste Europese landen, Noord-Amerika, Australië en Azië. In Appingedam, waar meer dan 200 werknemers werkzaam zijn, ontwerpt en produceert Bollegraaf turn-key oplossingen, sorteersystemen, balenpersen, shredders en totale recyclingoplossingen voor de verwerking van papier, huishoudelijk, industrieel en bouw- en sloopafval.

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,286VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
KlussenKlussen
DierDier
TuinTuin
WonenWonen
Mode 2021Mode 2021
Design en lifestyleDesign en lifestyle
AutoAuto

Populaire berichten