30ste editie kinderspeelweek Holwierde ten einde

Holwierde – Afgelopen week startte voor de 30e keer de speelweek Holwierde. De week had als thema ga met ons mee door 30 jaar ksw.

De week begon als van ouds met hutten bouwen in de middag hebben de kinderen lekkere pannenkoeken gehad, De dinsdag zijn we gestart met een dans workshop voor de kleinen en voor de groten een workshop graffiti, tussen de middag hebben alle kinderen heer gesmikkeld van patatjes. woensdag zijn we met alle kinderen een dagje naar Oranjestad geweest, donderdag morgen zijn we opzoek gegaan naar vossen verstopt in het dorp, in de warme middag hebben we een zeskamp gedaan met als einde een waterballon gevecht.

Vrijdag konden de kinderen hun talent laten zien tijdens holwierde’s got talent. om 7 uur ging de optocht met allemaal verklede kinderen van start, tot slot hebben ze een ballon opgelaten en een lekker ijsje gehad. daar mee was aan kinderspeelweek 2015 een eind gekomen.

[gallery_bank type=”images” format=”thumbnail” title=”false” desc=”false” responsive=”true” display=”all” sort_by=”sort_order” special_effect=”none” animation_effect=”bounce” album_title=”false” album_id=”340″]


Back to top button