Vandaag is het:
 
 
Klik voor meer infomatie van Dick Medema Webdesign Banner Loonbedrijf redelijkheid koerts-its

Nieuwjaarsduik Delfzijl start 1 januari 2014 om 11:30
laatste update: 15:52 uur
Nieuwjaarsduik Delfzijl start 1 januari 2014 om 11:30
Foto`s door: Archief
Tekst door: Richard Degenhart
Delfzijl - Traditiegetrouw organiseren Huis voor de Sport Groningen en de gemeente Delfzijl op 1 januari 2014 de Nieuwjaarsduik op het strand in Delfzijl. Iedereen is van harte welkom om fris het nieuwe jaar in te duiken. Wethouder Jan Wolthof geeft om 11.30 uur het startsignaal.

Voorbereiding
Deelnemers kunnen zich vanaf 11.00 uur omkleden in het Multicentrum aan de Zeebadweg. Zij kunnen hun auto parkeren bij en langs de Zeebadweg en bij het kantoor van Groningen Seaports aan de Handelskade Oost 1. Medewerkers van de ambulance en het duikteam van de brandweer begeleiden de Nieuwjaarsduik. EHBO’ers bemannen de post in het Multicentrum. Het Delfzijls Harmonie Orkest (DHO) verzorgt de muzikale omlijsting. Vaantje Na de Nieuwjaarsduik kunnen deelnemers in het Multicentrum douchen en omkleden. Hier krijgen ze ook koffie, thee en snert aangeboden. Als herinnering aan de Nieuwjaarsduik ontvangen alle deelnemers hier ook een vaantje.

Weersverwachting
De Nieuwjaarsduik is sterk afhankelijk van de weersomstandigheden. Huis voor de Sport Groningen adviseert deelnemers om het weer goed in de gaten te houden via de website van Unox: www.unox.nl/nl/event/nieuwjaarsduik. Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws rondom de Nieuwjaarsduik in Delfzijl, kunnen geïnteresseerden de Facebook-pagina www.facebook.com/eemskrant of via ons twitter kanaal : Twitter.com/eemskrant
Terug naar de vorige pagina

 

Godlinze
Foto`s
Nieuwjaarsduik Delfzijl start 1 januari 2014 om 11:30      

Dick Medema Webdesign